Wednesday, September 5, 2007

E...asta spunem si noi de mult :)

"China: Cursurile universitare sunt ''prea usoare'' pentru un baiat de 9 ani

Cel mai tanar student al Universitatii din Hong Kong, un baiat de doar 9 ani, a declarat recent ca deja s-a plictisit de primilele cursuri de matematica, din cauza ca acestea sunt prea usoare.

Micul geniu, care a inceput, marti, primele ore facultative, deja se poate lauda cu cele mai mari note in testele pentru matematica si limba engleza, el reusind sa rezolve exercitii care se adreseaza tinerilor de 18 ani.

March Boedihardjo a declarat reporterilor chinezi, citati de AFP, ca era nerabdator sa inceapa cursurile, insa acestea nu au fost deloc stimulative. "Au fost predate lucruri pe care deja le stiu de aproape doi ani", a declarat baiatul.

Copilul nu a avut o impresie prea buna nici despre colegii sai de clasa. "Ei nu raspund la ore. Se multumesc doar sa asculte si nu interactioneaza deloc", a precizat micul geniu. Baiatului ii este dor de fostii colegi, de scoala generala, cu care se putea juca in pauze.

Universitatea din Hong Kong l-a admis pe March Boedihardjo, in urma cu o luna, iar profesorii au creat special pentru el un program de cursuri care va dura cinci ani".




Cat despre..."Baiatului ii este dor de fostii colegi, de scoala generala, cu care se putea juca in pauze."...e mai tr sa creasca ca sa inteleaga...ca la fac...esti mare :">

No comments: