Tuesday, June 10, 2008

Memories - Part 1

Nu o sa scriu chiar in ordinea in care s-au petrecut evenimentele in cei 4 anisori de facultate, ci doar o sa scriu.

Incep cu o parte foarte importanta din facultate, care a inceput cam asaBine a inceput mult mai greu...dar asa s-a conceput (metaforic vb).

Am redescoperit aceasta melodie in acesta seara si mi-am amintit de o conversatie avuta cu Corina in anul 1, dupa examenul cu Hristea (nu mai stiu cum se numea, stiu sigur ca avea algebre booleene prin el). Conversatia era simpla si contradictorie: ce ne place mai mult o relatie lunga sau mai multe scurte? Si sa nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu relatiile lungi, dar am ceva cu plafonarea care intervine si contra careia se poate lupta doar in doi.
Am invatat in cei patru ani care au trecut sa am rabdare, dar uneori ma intreb daca nu exagerez cu rabdarea si cu ingaduita.
Asadar, intrebarea ramane "Where is the moment, when I needed the most?". Nu am un raspuns, pentru ca mi-e frica.
Facultatea(cu totul) m-a transformat intr-o fricoasa, intr-o persoana careia ii este frica de viata si de propriile decizi si care are nevoie de cineva care sa-i spune ca e bine cum face(nu am incredere in fortele proprii).
Si stau asa si ma uit si ma intreb daca facultatea sau nepasarea oamenilor despre care eu credeam ca le pasa? Din nou, nu am un raspuns.
Poate am incomodat(moral sau nu) pe multi si asta a fost arma lor de aparare. Si, da...m-au invins. Sunt trista, sunt suparici si mai ales sunt neincrezatoare in mine. Si nu e vina mea, nu eu am gresit aici. Stiu asta, dar din nou nu am cum sa rezolv toate problemele.
Am fost o persoana buna, care s-a transformat in una trista. Si toti vad, dar nimeni nu-mi intinde o mana de ajutor. Si da, pot sa ies din groapa pe care mi-am sapat-o singura, intrebarea este "vreua?". Eu vreau, dar inca mai am bun simt.
Nu o sa spun decat un singur lucru, viata e ca o roata, cateodata esti sus, alteori esti jos. Eu sunt jos.

PS: Sper sa celelati relatari sa fie mai vesele. Nu fac un plan inainte de a scrie, ci scriu pur si simplu. Nu sunt ideei pentru facultate sau o persoana, ci sunt ideeile mele, adica o amestecatura de toate(+o analiza la rece)

No comments: