Friday, August 29, 2008

Femeia Fatala


Ma uimeste cum in Romania cunosc atat de multe "tanti" care se vor femei fatale. Dar ele se vor ca si meserie. Nu ma intelegeti gresit si nici pe ele(nu vor sa practice cea mai veche meserie ci vor sa fie fatale). Si ma tot intreb de ce? De ce nu putem avea si noi femei inteligente, luptatore si cu perspective? De ce majoritatea femeilor de la noi cred (si fie o spun direct, fie nu) ca aspectul fizic si atitudinea (aceastra fiind ceea mai importanta) primeaza? Aici stiu raspunsul : pentru ca asa este. Sunt putin barbati pe aici care sunt educatii. Si da, stiu toate explicatiile cu hormonii care zboara prin aer, dar de aici si pana la o strategie de viata, la ei e mult, la noi nu.

Deci, in aceste conditii ar tr sa spun ca este ok sa te crezi femeie fatala. Tot nu sunt de acord. Totusi ca definim termenii(ca asa am invatat in facultate) o sa dau o defintie a femei fatale si apoi o sa va expic ceea ce am obervat la femeile care se cred fatale de la noi. O femeie fatala este o femeie care atrage atat atentia cat si simpatia majoritatii barbatii. La noi, o femeie fatala este aceea care nu respecta nici o regula, fiind un amestec de agresivitate, simpatie fortata si infatisare diferita de un model de frumusete. Asta ma intriga cel mai mult: de ce femeile care nu arata bine, care au defecte(ca de toate avem) se cred fatale? Adica e greu sa fi pe gustul tuturor, deci principala calitate a unei astfel de femei trebuie sa fie infatisarea. Nu ai infatisare, nu ai titlu de femeie fatala.(cam asa merg lucrurile la mine in cap). La ele nu.

Nu stiu, dar sunt satula de astfel de tantii si mai ales sunt satula de barbatii care nu fac diferenta intre munca(si respect pentru aceasta) si un bar de agatat.

PS: poza imi place mie nu vrea sa repreziste nimic.

1 comment:

Anonymous said...

Ai dreptate....La noi in tara..toate lucrurile se interprteaza si primesc alta notiune,forma..Ca de'..suntem un popor istet...
Dar nu e numai vina lor...media are cea mai mare vina...Ea a stabilit tipologii ale femeilor..cum tb sa se imbrace..cum tb sa vorbesca..ce atitudine tb sa aiba..si multe altele...
intreaba un nene de vreo 60 de ani cum aratau femeile fatale in tineretea lui..Asta o sa te lamuresca...
Toate cele bune..!