Wednesday, November 12, 2008

Nesimtirea tot ramane

Sunt scrise sute si sute de carti de comunicare, sunt oamenii trimsi la sute de traininguri si concluzia finala este aceasi:nesimtirea. Ma intreb de ce? De ce tr sa existe oamenii nesimtiti prin descriere si de ce un minim de bun simt nu exista?

Am terminat de citit "Marketing Plans, how to prepare them, how to use them" si m-a uimit ca s-a terminat astfel
"Success comes from experience. Experience comes from making mistakes. We can minimise this if we combine common sense and sweet reasonableness with the models(...)
We wish you every success in your endeavours"

Poate un pic mai mult bun simt nu ar lipsi din multe firme.

Ma intreb...ce training le tr oamenilor pentru a-l avea? Poate unul singur...duritatea vietii, care cu siguranta ii va calca in picioare si sincer nu as vrea sa fiu acolo and asa ceva se va intampla. Pentru ca se va intampla.

Banuiesc ca si voua parinti va spun ca tr sa fi nesimtit si arogant ca sa reusesti. Total deacord pentru astazi, dar pentru maine? Mancam numai porcarii pentru ca oamenii sunt nesimtiti cu noi romanii si vor sa faca averi de pe urma nostra...dar ei ce manca?! Tot la fel...so, o sa ajungem in aceleasi spitale, o sa facem tot acelasi citostatice si in final o sa fim toti tarana. Cel arogat va avea banii pentru a lupta pentru inca 5 min de viata, cel cu bun simt isi va projeta familia de durerea pe care involuntar o va lasa in spate. Cine castiga? Cel sincer...pt ca familia lui isi va reveni, va merge mai departe. Poate gresesc, dar intrebarea buna aici este : "Ce se va intampla daca nu gresesc?"

No comments: