Monday, February 16, 2009

Amintiri cu Yahoo!

Ce fac eu cand sunt in prima mea zi de cura - gata fara cola, fara dulciuri, fara paine, orez sau alte cele-...pai redescoper.

Si mi-am dat seama ca mai am un blog personal(stiu mai scriu pe cel de turism, pe cel despre desene si mai e unul de marketing din teorie pe care chiar ca l-am uitat). Dar, mi-am amintit de ceva vreme de Yahoo, mai exact de blogul-pagina personala de pe 360.

Si m-am amuzat un pic, pentru ca ultimul post introdus acolo s-a numit "Amintiri" .

Mi-am mai dat seama ca am scris si am avut bloguri de cand am avut internet acasa. Pe vremea "mea" centrala din Pajura, de care pe hartie apartin, nu era nici macar digitala, iar actualul UPC, vechiul Astral, s-a miscat ca melcul pentru ca de, pe vremea aceea, stateam la periferie...cam stau in cartier unde vilele se amesteca cu casele vechi si d.

Ce repede s-a schimbat lumea? Lucrez in Baneasa, unde acum 2 ani nu era nimic, decat camp...acum stau 40 de min in trafic bara la bara.

Si totusi despre ce scriam? Pai primul post a fost "Paste fericit!" iar al doilea era tot despre regim. Astfel, imi dau seama ca desi cladirile se inalta, zonele se schimba...eu tot grasa raman :D.

No comments: