Wednesday, April 15, 2009

Despre viata


Se intampla ca sa-mi spun ca viata asta e groaznica si ca pe zi ce trece ma distruge bucatica cu bucatica.

Si astazi era o astfel de zi, pana ceva foarte frumos s-a intamplat. Cum mergem eu spre casa cu capul in pamant si suparici, mi-a venit un miros de gogosi si mi-am spus ca astazi nu mai rezist si imi cumpar o portie. Astfel, ma asez eu la coada si astept. La un moment dat, in spatele meu se aseaza la coada o mamica cu un copilas in carucior. Fara sa-mi dau seama...ma uit la copilas care imi zambea. In acel moment ... m-am simtit bine. I-am zambit...a zambit si mai tare. Mi-a placut. Si desi as fi vrut sa ma uit asa la zambetul acela inofensiv am simtit ca as putea deranja...asa ca mi-am mutat privirea sper gogosi. Dar toti de la coada...au obervat cat de mult imi zambea copilul si asa a pornit o discutie intre mai multi...timp in care eu am admirat zambetul copilului. M-a facut sa ma simt foarte bine.

Am ajuns acasa si nici nu am reusit sa parchez pentru ca fetele vecinilor au venit sa ma intrebe daca imi place ce au facut ele. La inceput nu am observat...dar au sapat putinul pamant din fata curtii si au plantat floricele. Erau atat de vesele si de mandre de ceea ce au facut si pe buna dreptate. Le-am laudat si eu...si m-am bucurat de bucuria lor.

Am intrat in curte iar intre noi si vecinul de langa este un gard de plasa. Cum m-a vazut copilul vecinilor cum a sarit pe gard si a inceput sa tipe de fericire pentru ca am ajuns acasa si se poate juca cu mine.

In concluzie, viata nu e rea cu noi...noi suntem rai intre noi.

PS: poza este luata de pe linkul http://www.scottcounseling.com

No comments: