Thursday, October 22, 2009

Va place mirosul de toamna in Bucuresti?

Astazi a fost o zi mai calduta si se simte si acum seara. E o toamna cam capricioasa, daca imi amintesc cum inghetam in Sibiu sambata seara...dar imi place.

Miroase a fum de la ultimle frunze arse, soarele nu mai are puteri si pare un pic mai bland, ziua de mai mica si mai poti sa-ti ineci gandurile in negura serii.

E vreme de meditat, e vreme de admirat natura si de bucurat de ultima verdeata!

De ce imi place toamna? Habar nu am. Imi place pentru ca imi schimba strarea de spirit, imi place pentru ca este “smechera” si vine prin surprindere, imi place pentru ca desi pare blanda si calduroasa poate provoca viroze si raceli (are si ea partile ei negative).

Imi place pentru ca pot sa port din nou un pulover care ca imi acopere tot bratele.

Imi place pentru ca pot sa meditez... imi place pentru ca in general ii enerveaza pe oamenii care ma enerveaza si pe mine. Nu ati observat ca in Bucuresti se conduce cam cu 10km/h in plus fata de acum 1 luna...si ca nimeni nu mai are rabdare? Cu toti se grabesc...pentru ce? De ce? Simplu: pentru a fugi de toamna si pentru a cauta vara

Cred ca in diverse forme am scris in fiecare an cat de mult imi place toamna...cam ciudat, nu? Dar, in fiecare an, am o bucurie cand descoper ca a venit toamna...si apoi prima zapada...si apoi....si apoi...

No comments: