Monday, July 7, 2008

Ultimul an si jumatate din viata mea

Sau cum am plecat eu de la firma actuala...

E trist ceea ce mi se intampla. Nu ma cred o persoana desteapta si nici curajoasa, dar detest cand cum considerata proasta. Pe scurt am refuzat o oferta de genul: "Stai la noi pana iti gasesti ceva nou si faci ce vrei tu. Nu ne intereseaza daca nu faci nimic si stai sa te uiti pe pereti!" Da, stiu e o oferta f tentanta pentru cineva care adora acest lucru, eu il detest. Eu vreau sa muncesc, vreau sa vad ca las ceva in urma mea, iar iei imi spun...poti sa te uiti pe pereti. Dar, cica le pasa si vor sa raman la ei. Din parti....(si nu am nimic cu integralele).

E trist sa vezi ca ti se propune o asemenea prostie, daca ar fi avut un plan, o chestie serioasa, o strategie de dezvoltare...as mai fi spun, dar asa e jignire.

De ce plec? Ca sa fac ceva mai bun, ca sa reusesc in viata, ca sa fiu un model pentru mine si pentru ceea ce eu credeam ca pot fi.

De ce nu am acceptat acesta oferta "amabila"? pt ca mi se pare nesimtire curata, pt ca si daca mi-ar fi spun "Pleaca...papa" si faca discutii coorporative, care nu isi aveau rostul ar fi fost mai bine.

Imi pare rau ca se termina asa. Imi pare rau ca s-a ajuns aici si ca oamenii nu respecta o decizie clara de genul "Imi pare rau, dar plec din firma!". Nu am intrat in targetul lor de oamenii care pleaca...Plec pt ca nu mai rezist, plec pt ca asa vreau, plec pt ca imi respect deciziile, plec pt ca nu imi este bine aici, plec pt ca nu "libertatea" de aici nu este buna, plec pt ca am nevoie ca sa plec, plec pt ca e bine ca plec, plec pt ca incurc lumea, plec pt ca un sfarsit este intotdeauna un nou inceput. Mi-e frica ca plec, am temerile mele, dar acum mai mult ca oricand am nevoie si trebuie sa imi infrang temerile.

Si in loc de PS, ma enerveaza faptul ca lumea se foloseste de faptul ca nu dau feedback negativ ca sa ma atace...sau sa incerce sa rezolve ceva cu mine. Nu pot sa spun de fiecare data ca nu e bine, pentru ca ma pot si eu insela, dat o decezie nu o iau pe poate sau daca sau laca, ci pe situatii reale, pt ca astazi am incercat sa le evit in a le povesti pe toate...sunt multe.

Si in loc de PPS, din mai si pana acum a trecut multa vreme si oboseala si stresul isi spun cuvantul.

Si in loc de PPPS, desi am terminat Facultatea de Matematica si Informatica, pot sa fac si Marketing si asta pt ca imi place. Si nu imi tb o facultate ca sa-mi dau seama de asa ceva. Tr sa recunosc ca Intel-ul m-a ajutat mult si desi la vremea respectiva a sunat f urat si, recunosc, am facut si baz baz, ce mi-a spus Irinel Burloiu mi-a ramas in cap. So, multumesc Irinel, chiar daca nu o sa citesti acest blog.

1 comment:

Unknown said...

Gata, de vineri s-a terminat. Yuppy :)