Friday, August 15, 2008

Am uitat si e bine


In general cand iti dai seama ca incepi sa uiti lucru, te gandesti ca este de rau. Eu astazi mi-am dat seama ca am uitat numele unor oamenii pe care nu i-am mai vazut de o luna. Si ma simt bine, pentru ca asta inseamna ca am lasat in urma totul si ca sunt pregatita pentru viitor(fie el bun sau mai putin bun).

Eu cred ca am invatat ce era de invatat din trecut si chiar cred ca era si timpul sa uit. V-am uitat dragii mei si asta ma face sa ma simt bine :D. Yuppy :)

3 comments:

Anonymous said...

Ca sa fi pregatit pentru un viitor ....crezi tu ca trebuie sa uiti sau sa lasi in urma ceva ..pe cineva?
bizar....

Unknown said...

Stii, cand monotonia iti manaca creatia, cand frica incepe sa te stapaneasca si cand nu ai forta ca sa lupti si nici macar ca sa te lasi batut(de viata, de soarta)...esti intrun cerc vicios. Si da, cred ca viitorul nu tr sa aiba decat invatamintele din trecut si nu si frustrarile trecutului.(si asta e valabil in orice). Cand nu reusim...suntem frustrati. Daca nu scapam de ele(si nu e usor), daca nu ne luam un moment de repaus pentru a ne vedea greselile...aducem in viitor frustrarile. Daca e bine sau nu...eu cred ca nu e bine. Pentru ca viitorul inseamna crestere si daca nu ai entuziasmul unui copil de a creste(si aici ne amintim de copilarie cand ne imaginam ce "smecheri" o sa fim cand vom fi mari) nu avem o sansa reala de a ne depasi telurile. Parerea mea :). Poate gresesc...dar de ce este bizar?

PS: in acest post ma refeream la cariera si nu la persoane apropiate(aici e mai greu sa uiti decat in cazul unui servici...desi nu imposibil)

Anonymous said...

in fine, poate in mintea ta sunt niste chestii....dar alea numai tu le sti.Citind un blog de genu, care este destul de ambiguu, numai la ce ai raspuns tu la commentul meu nu este, nu prea reiese din blogul tau ca defapt vorbesti de cineva stapanit de frica, batut de soarta si ce ai mai zis tu acolo.
Sa nu crezi ca eu iti scriu asta ca sa critic in vrun fel ce ai scris...e pagina ta scri ce vrei....
Ma plictiseam la servici ,si poate si din cauza blegelii mele am ramas un pic socata...si ti-am scris acel comment.pa