Friday, July 31, 2009

All about me...Cu lacrimi in suflet ridic un tipet de genul "I want Simona back!"

Eram o persona vesela...am invatat sa topai si sa trec peste probleme cu zambetul si cu stresul in intererior.

Acum sunt o persoana trista, suparici, neimpacata cu sine si care lupta pentru a topai din nou.

Dar e atat de trist sa vad cat de obosita sunt, cat de nemultumita de mine si de ceea ce am ajuns si cat de mult imi doresc sa zambesc din nou la soare sau sa rad cu pofta.

Mi s-a spus ca era mai simplu atunci si ca acum decizile sunt mult mai grele si mai dificile. Mi s-a spus ca viata e grea...si urata. Si ma intreb: de ce ne nastem? Doar ca sa ne plangem cat de grea e viata.

Nu cred ca viata e grea...ci cred ca o facem sa fie grea. Am fost intotdeauna o luptatoare si nu as vrea ca sa nu mai fiu.

Am crezut intotdeauna ca este mult mai greu sa gasesti o persoana cu care sa imparti viata decat sa reusesti la locul de munca. Si nu stiu de ce in ultima perioada mi se pare ca lucrurile sunt pe dos. Nici eu nu ma inteleg pe mine...

Nu vreau sa uit ca am fost si singura si dezamabita in viata si ca in acele momente nu eram mai bine ca acum. E adevarat ca sunt debusolata...e adevarat ca este criza...multe lucruri sunt adevarate, dar ma gandeam la urmatoarea comparate: de la inceputurile literaturii si pana in ziua de astazi majoritatea cartilor includ descrieri are sentimentului de dragostea. De ce? Nu cred ca in urma cu 500 de ani, scritorii sau poetii erau "comerciali", ci pur si simplu asta simteau. Stresul, goana dupa bani si pozitie nu fac altceva decat sa ne distruga si cel mai pur sentiment de dragoste si compasiune.

Incercand ca gasesc cele mai bune cuvinte pentru a exprima prin acest post ceea ce cred, am gasit un blog interesant. Este destul de simplu scris, dar subliniaza o idee buna, si anume, ca nu trebuie sa pierdem ceea ce avem pentru a ne da seama cat de mult ne va lipsi.

Ps: poza a fost luata de aici si reprezimta un printscreen din filmul The Holiday

No comments: