Wednesday, August 19, 2009

Zambeste si ziua va fi mai buna
Din lucrurile pe care le detest zilnic si care ma bucur cand vad ca au fost schimbate este un simplu “Hello”, aka “Neata!” sau “Hi!” sau “Buna/Salut!” etc.

Desi zambesc din ce in ce mai putin si ma imbrac din ce in ce mai mult in negru...incerc cu ultime forte sa zambesc si sa trec peste o fata seaca si rece care imi raspunde “Buna”. Ce pot face? Nu vreau ca sa fac riduri din acelea dure...vreau sa imbatranesc cu o fata zambitoare.

Si in concluzie, zambesc incontinuare. O zi, a doua zi, o saptamana, o luna...cateva luni...cand bang ma izbesc cateva cuvinte dure. Mi se spune pe o fata cu semirepros/semi neintegere ce eu tot timpul zambesc. Si ce credeti ca am facut...am zambit:). Dar, in sinea mea s-a nascut o intrebare la care nu stiu sa raspund:”De ce este rau sa zambesti?”. Nu sunt happy...si e adv ca nu zambesc intotdeauna, dar nici nu vreau sa imi arata amaraciunea tuturor oamenilor.

Astazi, in schimb, mi-am dat seama ca zambit si oamenii iti zambesc si par sinceri. Adica nu este ca si cum le-ai cere un pahar de cola...nu le ceri nimic... par doar ca s-au obisnuit sa le zambesti.

Sambata noaptea nu am putut sa adorm si pe la 2 noapte am izbucnit in plans pentru ceea ce am ajus…si in fiecare zi imi dau seama ca se poate si mai rau. Ma lupt pentru a iesi, pentru a reusi, pentru a zambi la soare (si la luna)...sper sa pot.

Poza este luata de pe site-ul http://mrhiggins.net

No comments: