Sunday, October 28, 2007


Imi pierdeam timpul uitandu-ma pe diverse site-uri pe net....ca doar e duminica...si am avut si o ora in plus si am vazut o poza cu o tanti in tricou fara spate si esarfa la gat. Si ma gandeam...la o poveste a esarfelor(din viata mea).

Imi plac esarfele ..recunosc. Imi plac f mult, le-as purta la orice...daca s-ar putea. Imi plac pt ca schimba monotonia infatisarii. Imi place o bluza neagra cu o esarfa rosie...si alte combinatii clasice. Si ma gandeam...dar lor, celor pt care pana la urma ne chinuim sa ne imbracam...le plac?

Raspunsul ar tinde sa fie negativ. Imi amintesc ca toata povestea despre esarfe a pornit in liceu...cand un coleg era f indignat de ce purtam esarfe, adica de ce ne strangem cu ceva de gat ...si de buna voie :). Un raspuns natural a fost atunci....pt ca tin de cald si protejeaza gatul. Colegul meu a ras...si mi-a pus intrebarea...cum o chestie asa subtire protejeaza de frig si vant? Si, de ce unele tanti poarta esarfa vara la peste 30 de grade? Si am ramas fara raspuns...

In facultate, am primit un sinonim pt esarfa, cam dur...dar am aflat ca pentru unii esarfa ar fi ca o bucata din draperie...:(

De ce purtam esarfe? Simplu...pt ca ne plac. Ok, poate tin si un pic de frig...dar sa nu exageram...pur si simplu...ne plac...sunt feminine, sunt elegante si mai ales sunt vii si foarte colorate. La fel ca draperiile...ar putea spune cineva...si poate are dreptate....depinde acum de draperie ;)

No comments: