Tuesday, October 2, 2007

Oktoberfest 2004

Pe la jumatatea lunii septembrie...pe o caldura caniculara(imi amintesc si acum) si cu frica in piept ma pregateam de marea plecare. Destinatia : Germania, Munchen, Oktoberfest.

Imi era frica, imi era frica la granita, imi era frica singura pe autocar, imi era frica de ceea ce urma sa vad si sa mi se intample.

Si aveam si eu dreptatea mea in a-mi fi teama.

Oktoberfest, pt necunascatori, desi cred ca a inceput sa fie si la noi popular este cel mai mare festival de bere din lume, circa 1 mil de oamenii viziteaza Munchen-ul in timpul festivalului;


Ce cautam eu acolo? Pai nu, nu am fost sa beau bere...am fost sa muncesc acolo. Si a fost greu si nu prea mi-a placut. Si mai ales, m-a schimbat mult si nu stiu daca in bine sau in rau. E ciudat, ca desi a trecut atata timp tot nu vreau sa ma mai retraiesc experienta de la oktoberfest de atunci.

Ceea ce eu pot spune e ca atmosfera e super...berea nu am incercat-o dar banuiesc ca e f buna. Deci, merita vizitat:D....de muncit, depinde de cat de mult va atrag bani. Eu nu am mai revenit si nici nu as ami reveni...decat ca degustatoare de carnati nemtesti(miroseau f bine;) )

3 comments:

Gigel Militaru said...

Simona

pai cum poti merge la Oktoberfest si sa nu bei bere! :) din cauza ca era prea multa?

am o rugamninte tehnica (off topic de bere si cirnatii germani): imi spui si mie te rog cum postezi poze intr-un comentariu pe blog?

Multam!

Unknown said...

am cautat un pic si prin help-ul de la blogger si am incercat si sintaxa de html...dar nu am reusit sa postez diferite poze in comentarii.

Puteti, daca asta doriti, sa va puteti poza in profil si atunci cand o sa comentari pe blog o sa va apara poza din profil( ceva de genul asta

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=10391176&postID=8468152810578783144

)
Cam asa doriti?

Gigel Militaru said...

nu: ci cum sa pui poze intr-un text pe care il scri pe blog (cum ai tu de la festivalul berii). Dar lasa ca poate imi spui odata cind ne vedem prin facultate ca aici e complicat